Primăria Constanța a reluat licitația pentru reamenajarea a zece locuri de joacă din municipiu

0
205

Administrația locală a reluat licitația pentru reamenajarea a zece locuri de joacă din oraș, luni, 11 octombrie a.c. Prima procedură de achiziție a fost anulată deoarece nicio firmă nu a fost interesată.

Primăria Constanța vrea să reamenajeze locurile de joacă situate în zece locații din municipiu, respectiv: cele de pe străzile Arcului, Progresului, Solidarității, Brizei, de pe Aleea Gherghel, din parcurile Dorally și Poarta 6 și de pe Bulevardele I.C. Brătianu și 1 Mai. Lucrările trebuie finalizate în maximum un an.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.508.241,11 lei, fără TVA, bani din bugetul local, iar acesta va fi atribuit pe baza prețului cel mai scăzut.

Firmele interesate (dacă acum vor exista) pot depune oferte până în data de 10.11.2021, ora 15.00, când acestea vor fi deschise.

Ofertanții trebuie să facă dovada că, în ultimii cinci ani împliniți de la data-limită stabilită pentru depunerea ofertelor, au executat și dus la bun sfârșit lucrări cel puțin de complexitatea și/sau utilitatea celor care fac obiectul acestei proceduri de achiziție, în valoare cumulată de 1,2 milioane de lei, fără TVA, la nivelul unui contract sau a mai multor contracte, dar nu mai mult de opt contracte.

Garantia de participare este în valoare de 15.000 de lei, iar cea de bună execuție, de 10% din prețul contractului, fără TVA.

Reamintim că Primăria Constanța a mai încercat, în luna septembrie a.c., să atribuie acest contract, dar la începutul acestei luni a anulat licitația deoarece până la termenul-limită nu s-a depus nicio ofertă.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.