Victorie importantă pentru România

0
16

România a învins Armenia, scor 1-0 și stă doar la mâna ei în privința calificării la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Tricolorii au dominat categoric prima repriză și au deschis scorul prin Mitriţă în minutul 26.

După pauză jocul s-a mutat în terenul nostru, dar Niță a fost mereu la post și a ținut tabela înghețată la 1 la 0.

Cu două etape înainte de finalul preliminariilor România este pe locul secund cu un punct peste Macedonia de Nord și Armenia.

Tricolorii mai au de jucat acasă cu Islanda (11 noiembrie) şi în deplasare cu Liechtenstein (14 noiembrie).

Rădoi și-a anunțat demisia la conferința de presă de după meci

Mirel Rădoi va părăsi naționala României după meciurile cu Islanda și Liechtenstein, indiferent dacă va obține sau nu calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial. 

„Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră.

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel, în conferința de presă după România – Armenia. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.