City managerul Felicia Ovanesian anunță că se vor amenaja o pădure urbană în zona Veterani și un parc în cartierul Compozitorilor

1
938

City managerului orașul Constanța, Felicia Ovanesian informează printr-o postare pe pagina sa de socializare faptul că adjudecat licitația pentru elaborarea documentației tehnice pentru o pădure urbană în zona Veterani, dar și pentru elaborarea documentației pentru viitorul parc ce se va construi în zona Compozitorilor.

Bucuria, ca și necazul, se spune că nu vin niciodată singure!
Săptămâna trecută anunțam că s-a adjudecat licitația pentru elaborarea documentației tehnice pentru o pădure urbană în zona Veterani.

De vineri avem și un câștigător al licitației pentru elaborarea documentației tehnice pentru viitorul parc din Compozitori, cel pe care anunțam că îl vom amenaja în locul actualei locații RAR.
În prima ședință de consiliu local, cu bunăvoința consilierilor, atribuim RAR o suprafață de teren pe care să își edifice noul sediu. I-am pus condiții ferme de finalizare a investiției în cel mult un an, astfel încât actuala locație să poată fi eliberată și să trecem la amenajarea parcului.

Până atunci vom avea nu numai proiectul tehnic, dar și un câștigător al licitației pentru amenajarea efectivă a parcului.

Știu că un an e mult, dovadă stau cetățenii care ne contactează periodic cu nerăbdare de a se implica voluntar în realizarea proiectului. Sunt prima afectată de durata nesfârșită a procedurilor de achiziție, pentru că aș vrea să fiu sigură nu doar că mă apuc de ceva, dar reușesc să și duc la duc la bun sfârșit….

Știu că ați obosit să vi se repete că așa merg lucrurile ( greu) când vine vorba de investiții publice.
Legislația în materie are nevoie, cu certitudine, de o revizuire urgentă. Până atunci, dacă se va întâmpla vreodată, suntem datori să o respectăm.

Am certitudinea însă că așteptarea va merita! Și încrederea de asemenea!”, se arată în postarea city managerului Constanței, Felicia Ovanesian.

L.M.

1 COMENTARIU

  1. Parcul de joaca tomis nord ciresica e in paragina de cand au fost scoase toboganele vechi. Acum ce se asteapta? O retrocedare ceva? In campanie toti au venit aici si au facut poze au promis. Si nimic de peste un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.