Claudiu Palaz, revoltat asupra deciziei Guvernului de a închide piețele: “PMP Constanța propune amenajarea piețelor agroalimentare în fața Primăriei, CJC și Instituției prefectului”

0
419

Guvernul a decis ca începând de luni, 9 noiembrie a.c., o serie se noi măsuri restrictive să fie aplicate la nivel național, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Între aceste măsuri, printre care enumerăm obligstivitatea purtării măștii de protecție, declarație pe proprie răspundere după un anumit interval orar, și cea de închidere a piețelor agroalimentare.

La Constanța deja trei dintre acestea își vor suspenda de mâine activitatea, Piața Tomis III, Tic-Tac și piața Cireșica.

Nemulțumiți de această decizie a guvernului mai mulți politicieni constănțeni s-au revoltat, între care și Claudiu Palaz, care a venit, împreună cu organizația Partidului Mișcarea Populară Constanța cu o propunere, amenajarea piețelor agroalimentare în fața Consiliul Județean Constanța, Primăriei Constanța și a Instituției prefectului, în acest sens făcând chiar o postare în mediul online.

“Dragi guvernanți! Pentru că noi PMP suntem cei care simțim patriotismul nu doar îl mimăm , susținem amenajarea PIEȚELOR VOLANTE! Aberația de a închide piețele agroalimentare exact în perioada în care ROMÂNII își fac piața pentru a prepara cele necesare unei gospodarii și de a-și face provizii pentru iarna, nu face decât să mă gândesc la faptul că vreți să umpleți IAR BUZUNARELE MULTINAȚIONALELOR! E simplu! Goniți producătorii români, oamenii nu mai au de unde să cumpere produse românești pentru a-și umple cămara și atunci ce vor face?! VOR FI NEVOIȚI SĂ IA CONSERVĂRAIA ȘI PLATICELE DIN MAGAZINELE pe care voi le protejați!!! Halal PARTIOTISM! De ce măsurați cu două unități!? Ce diferența este între o piața în are liber și magazinele sufocante ale multinaționalelor care rămân deschise?! Noi românii suntem mai fraieri?! Da, ati auzit bine, noi românii!!! Pentru ca voi guvernanților SUNTEȚI ORICE, DAR numai ROMÂNI NU SUNTEȚI!!!! Așa că, să vă asumați și să acceptați propunerea PMP CONSTANȚA de a organiza PIAȚA VOLANTĂ în fața instituțiilor pe care le conduceți: adică în parcările publice din fața CONSILIULUI JUDEȚEAN CONSTANȚA, A INSTITUȚIEI PREFECTULUI ȘI PRIMĂRIEI CONSTANȚA!!!! Așa meritați! Și dacă sunteți bărbați politici vă asumați și vă cereți scuze public pentru aberațiile dispuse! Locația este perfecta! 1) este în centru; 2) are locuri de parcare; 3) nu este pusă pe stradă; 4) se poate controla accesul cetățenilor pentru a preveni răspândirea COVID având patru puncte de intrare; 5) este betonată și oamenii își pot expune produsele agroalimentare; 6) angajații sunt în telemuncă deci nu ține vrăjeala cu blocarea activității instituției (și așa nu prea rupeți ușile pe acolo cu munca).; 7) este aproape de parc și părinții pot sta cu copii să se joace; 8) este o locație aproape de stațiile de autobuz; 9)nu aveți alte idei pentru variante de piețe volante!!!; 10) TREBUIE SĂ VĂ ASUMAȚI DECIZIILE LUATE ÎMPOTRIVA PRODUCĂTORILOR ROMÂNI!”, a scris Claudiu Palaz pe pagina sa de Facebook.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.