Clinica Radius Dent, dotată cu echipamente şi tehnologie de top, pregătită să asigure urgenţele stomatologice. Aici se tratează şi Trăistariu

0
707

Medicul Nicoleta Vîrlănuţă a deschis marţi, 28 aprilie a.c., Clinica Radius Dent pentru a veni în sprijinul pacienţilor cu afecţiuni dentare. După mai multe demersuri, clinica a obţinut avizul Direcţiei de Sănătate Publică pentru a putea desfăşura activitatea în condiţii legale şi de siguranţă. Medicul stomatolog şi-a dorit să rămână în strânsă legatură cu pacienţii în toată această perioadă dificilă. A răspuns la toate întrebările constănţenilor cu afecţiuni dentare, atât online, cât şi telefonic sau prin WhatsApp.

Clinica este dotată cu o tehnologie de vârf pentru obţinerea imaginilor tridimensionale (3D) în scopuri medicale, folosind raze X. În comparație cu Radiologia clasică, CBCT aduce un plus de informație, nu doar în privința măsurătorilor în 3D, dar și în ceea ce privește structura zonei studiate. La serviciile clinicii Radius Dent a apelat în trecut şi cunoscutul cântăreţ Mihai Trăistariu.

Acum, după ce s-a primit avizul de funcţionare, echipa Radius Dent vă stă la dispoziţie să vă ajute în privinţa urgenţelor stomatologice la clinica aflată pe bulevardul Ferdinand. Cabinetul are nebulizator și produse biocide, echipainentele  de protecție necesare și pune la dispozitie 5 unituri, în 5 cabinete distincte. Programările se fac la nr. de telefon 075.635.3167 sau 0730.096.177, de luni până vineri, în intervalul 09.00-16.00. 

Suntem fericiţi, pentru că după multe demersuri, am obţinut avizul DSP pentru a ne putea desfăşura activitatea în condiţii legale şi de siguranţă! Am deschis clinica (urgenţe stomatologice)⛔️ Atenţie: Nu am mărit𝐩𝐫𝐞ţ𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞! Deţinem Radiologie performantă, Computer Tomograf CBCT (Tomografie computerizată cu fascicul conic -n.r.), astfel că toate examinările se vor face în cadrul clinicii, fără a fi nevoiţi să vă deplasaţi! Ne continuăm activitatea cu profesionalismul de care am dat întotdeauna dovadă şi vă răspundem prompt la orice întrebare!”, susţine medicul Nicoleta Vîrlănuţă.

Clinica Radius Dent asigură constănţenii de faptul că 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜ţ𝐢𝐞 ş𝐢 𝐢𝐠𝐢𝐞𝐧ă 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐥𝐚 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 î𝐧𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐝𝐞 ş𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟎𝟎% 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫:

✅ Echipamente speciale de protecţie
✅ Dezinfectare amănunţită
✅ Nebulizator pentru dezinfectarea aerului
✅ Lampă UV
✅ Punct de triaj
✅ Programăm câte 2 pacienţi (maxim), întrucât sala de aşteptare are 50 m 2, şi deţinem 5 cabinete stomatologice (astfel încât condiţiile sunt de maximă siguranţă)
✅ Folosim cabinete diferite după fiecare pacient
✅ Avem circuite speciale (intrare, ieşire separate)

Citeşte şi:

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.