Clubul FC Viitorul a renunţat la serviciile antrenorului Mircea Rednic

0
94
sursa foto: GSP.ro

Clubul de fotbal FC Viitorul a renunţat la serviciile antrenorului Mircea Rednic, joi seara, după ce formaţia constănţeană a fost învinsă cu scorul de 2-1 de CSM Poli Iaşi, într-o partidă restantă din etapa a 24-a a Ligii I.

Din cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constanţa a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru munca depusă”, a anunţat clubul FC Viitorul pe site-ul său oficial.

FC Viitorul a fost învinsă de CSM Poli Iaşi, de ultima clasată, cu scorul de 2-1 (0-0), joi seara, pe teren propriu, într-un meci restant din etapa 24-a a Ligii I de fotbal. Cu Mircea Rednic antrenor, FC Viitorul are un bilanţ de 2 victorii, 9 egaluri şi 7 înfrângeri (15 puncte).

Rednic a fost instalat la conducerea echipei finanţate de Gheorghe Hagi la 1 decembrie, când a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani şi 6 luni. El îl înlocuise la FC Viitorul pe antrenorul spaniol Ruben de la Barrera. Cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat, FC Viitorul ocupă locul 11, cu 31 de puncte.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.