Clujul ne dă lecții la capitolul strategiei culturale

0
953

Clujul ne dă lecții la capitolul strategiei culturale. Primăria Constanța a organizat de Ziua Culturii dezbaterea tematică on-line “Strategia Culturală a municipiului Constanța. Kilometrul zero”.

Clujul a avut nevoie de un an pentru a pune la punct toate aspectele ce țin de strategia culturală și au extins-o pe 10 ani, pentru a putea să corespundă cu perioada de planificare pentru fonduri europene, iar Constanța este doar la stadiul de dezbatere.

Primăria Constanța a anunțat că prin această dezbatere a debutat demersul instituțional de elaborare a Strategiei Culturale a municipiului Constanța 2021-2031. Dezbaterea a fost destinată reprezentanților instituțiilor publice de cultură din municipiu și județ. La eveniment au participat și experți în management cultural implicați în elaborarea Strategiilor culturale din Timișoara și Cluj-Napoca.  Astfel, un specialist din Cluj a explicat pe larg constănțenilor prezenți la dezbatere ce au de făcut în această privință. Toate detaliile le puteți găsi în materialul video.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.