Coadă la centrul de vaccinare antiCOVID de la Academia Navală: se așteaptă noile doze

0
369

Persoanele care trebuiau să se vaccineze antiCOVID la centrul deschis la Academia Navală, după ora 17.00, așteaptă la coadă, nefiind respectat programul.

Persoanele programate să se vaccineze la centrul deschis la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ luni, 5 aprilie a.c., după ora 17.00, așteaptă la coadă. Acestora li s-a motivat că nu a putut fi respectat programul deoarece aeronava cu care trebuiau să fie livrate, luni, noi doze de vaccin Pfirzer a întârziat.

La Constanța abia după ora 16.00 au ajuns dozele de vaccin, acestea urmând a fi distribuite de Centrul Regional de Depozitare cu celeritate. Astfel, persoanele care încă așteaptă centrul de la Academia Navală ar trebui să mai aibă răbdare maximum o oră.

Reamintim că, în cursul acestei zile, reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 au anunțat că tranșa de 500.000 de vaccinuri Pfizer care ar fi trebuit să ajungă în România luni dimineață a întârziat. Dar că există doze de vaccin și pentru ziua de marți!

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.