Aurel Mototolea rămâne managerul interimar al Muzeului de Istorie

0
191
Foto: arheotact.ro

Mandatul arheologului Aurel Mototolea, șef Secție „Expoziții și Muzee în Teritoriu“, ca manager interimar al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța se prelungește, de marți, 6 aprilie a.c.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a semnat dispoziția privind desemnarea lui Aurel Mototolea, în continuare, în funcția de manager interimar al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, din data de 06.04.2021.

Acesta va rămâne director general interimar până la data începerii executării noului contract de management, dar nu mai mult de 120 de zile calendaristice.

Reamintim că proiectele de management în cadrul concursului pentru selecția noului director al M.I.N.A.C. pot fi depuse până pe 5 mai a.c., ora 14.00. Analiza acestora va dura până pe 17 mai, iar interviul, pe 18 mai a.c. Rezultatele vor fi anunțate a doua zi, când vor putea fi depuse și contestații, timp de trei zile lucrătoare.

Cei interesați pot participa la concurs doar dacă au studii de licență în domeniul Istorie: Istorie, Arheologie, Arhivistică, Muzeologie, Istoria Artei, conform H.G. 299/2020.

A fost constituită și Comisia de concurs de proiecte de management de la M.I.N.A.C., tot prin dispoziția președintelui C.J.C. Componența acesteia este:

  • Gabriel Tiberiu Rustoiu – director general Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia
  • Florin Vlad – manager Muzeul Județean Ialomița
  • Cristina Monica Caterinici – inspector Compartimentul Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Din Comisia de soluționare a contestațiilor (dacă vor exista) fac parte Magdalena Tiță – directorul Direcției Județene pentru Cultură Constanța, Sorin Ailincăi – manager Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion“ Tulcea și Liliana Dumitru – inspector superior al Compartimentului Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate din cadrul C.J.C.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.