Se deschid noi centre de vaccinare la Sulina și Murighiol

0
135
Vaccinare

În data 6 aprilie, se vor deschide două noi centre de vaccinare împotriva COVID-19 pe teritoriul județului Tulcea, amplasate în Sulina și Murighiol. Acestea au ca principal obiectiv să deservească populația din Delta Dunării, asigurând astfel posibilitatea vaccinării pentru tulcenii care locuiesc în zonele mai izolate ale Deltei.


Cele două centre de vaccinare își vor deschide porțile mâine, începând cu ora 08:00. Centrul din Sulina este situat la Spitalul Sulina, pe strada Republicii nr. 1, iar centrul din Murighiol a fost pregătit în incinta Centrului de Informare Turistică, pe strada Portului nr. 93.

Vaccinul folosit pentru ambele centre va fi cel produs de compania Moderna.

„Cred că este foarte important ca toți locuitorii Deltei Dunării să aibă posibilitatea vaccinării împotriva COVID-19. Avem în Deltă zone izolate, unde locutiorii au posibilități limitate de a se deplasa pe distanțe mari. Încercăm să rezolvăm această problemă prin cele două noi centre de vaccinare deschise la Sulina și la Murighiol, care să aducă posibilitatea vaccinării mai aproape de tulcenii din Deltă. Le mulțumesc tuturor celor implicați în deschiderea celor două centre de vaccinare, dar în primul rând personalului care va asigura funcționarea acestor centre”, a declarat prefectul județului Tulcea, Marcel Ivanov.

Le reamintim tuturor tulcenilor că programarea la vaccinare se poate face prin metodele de mai jos:

  • prin medicul de familie;
  • la numărul de telefon 021 414 44 25;
  • pe platforma online www.rovaccinare.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.