Codin Maticiuc renunță la petrecerea de 40 de ani pentru a lua mobilier la etajul VII al Spitalului Fundeni

0
450

Codin Maticiuc, cunoscut inițial ca un playboy, s-a implicat de câțiva ani de zile în schimbarea mai multor destine prin diverse proiecte filantropice. Unul dintre ele este etajul VII al Spitalului Fundeni, acolo unde sunt tratați copiii bolnavi de cancer.

Petrecerile date de Codin Maticiuc de zilele sale de naștere erau legendare în rândul lumii mondene. Acum, când împlinește 40 de ani, acesta vrea să facă cu totul și cu totul altceva. Și-a îndemnat prietenii, reali și virtuali să doneze fiecare după posibilități pentru a cumpăra mobilier in camerele în curs de renovare.

Împlinesc 40 de ani (…) apelez la toți prietenii mei din off-line si de aici din online sa ma ajute sa strâng bani pentru renovarea etajului 7 de la Fundeni. Am construit baile. Vreau sa pot schimba și mobilierul.
Puteți dona efectiv oricât. Am pus eu o sumă target pentru ca fac 40 de ani suntem peste 400.000 aici și m-am gândit sa strâng 40k de euro adică 194526 de lei.
Puteți dona sau puteți face același lucru cu ziua voastră. S-o donați cauzei care renovează spitale publice din bani privați. Intrați pe Galantom și ne găsiți sau doar lăsați un comentariu mai jos ca va doriți sa faceți asta și va învățăm noi.
Va mulțumesc tare mult și nu există cadou mai frumos pe care să mi-l imagine
z. Dacă donați sau nu sa știți ca un share ma ajută să fac cunoscut acest lucru” a ransmis Codin Maticiuc în mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.