Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu”, singura instituție selectată din Dobrogea pentru a participa la cea de a V-a ediție a programului ,,Școli-ambasador ale Parlamentului European”

0
109

Biroul de Legătură al Parlamentului European a selectat, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, un număr de 10 școli de nivel liceal pentru a participa la cea de a V-a ediție a programului ,,Școli-ambasador ale Parlamentului European” în România.

Printre acestea se numără și Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu” – singura instituție selectată din Dobrogea. “Astfel, începând cu această lună, instituția noastră de învățământ va participa, alături de alte 9 instituții de învățământ din București, Botoșani, Brăila, Cluj, Hunedoara, Iași, Suceava și Timiș, la programul ,,Școli-ambasador ale Parlamentului European”. Programul se va încheia în luna iunie a acestui an prin decernarea titlului de ,,Școală-ambasador a Parlamentului European”.
Tot în acest an școlar, instituția noastră va depune candidatura pentru obținerea titulaturii de ,,Școală Europeană”, titulatură obținută deja de 5 ori consecutiv
“, susține directorul Colegiului Pedagogic, prof. Anamaria Ciobotaru.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.