Comisarul general al Gărzii de Mediu și președintele Agenției Naționale de Protecția Mediului, în control la Năvodari

0
293

Comisarul general al Gărzii de Mediu și președintele Agenției Naționale de Protecția Mediului au venit în cursul zilei de sâmbătă, 1 Mai, a.c., pe litoral pentru a vedea dacă agenții economici respectă legea. Astfel aceștia, împreună cu comisarul șef al Gărzii de Mediu Constanța, au mers în control la Năvodari urmând să ajungă și în Costinești și Vama Veche.

Șefii de la mediu au constatat că agenții economici care construiesc blocuri și hoteluri pe promenada de la Năvodari nu își depozitează corect deșeurile.

”Acționăm pentru a vedea care este starea plajelor și zona limitrofă din Năvodari. Ne-am uitat împreună în partea unde sunt șantierele de construcții și am constatat că sunt probleme cu deșeurile. De săptămâna viitoare vom veni noi cei de la Comisariatul Județean și vom aplica sancțiuni. În ceea ce privește starea plajelor aceasta este una bună, plaja fiind relativ curată”, a precizat Steluța Popescu, comisarul șef al Gărzii de Mediu Constanța.

Comisarul general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a specificat că a descoperit foarte multe gunoaie în zona Năvodari.

”Vom lua stațiunile la rând să vedem ce este de făcut, iar în lunile care vin vom fi permanenți pe litoral și vom sancționa orice fel de fapte cu caracter infracțional care țin de mediu. Cu tristețe spun că la Năvodari am găsit foarte multe deșeuri conglomerate cu materiale de construcții puse peste deșeuri. Multă mizerie și e doar ceea ce vedem la prima vedere. Cu ajutorul colegilor de la Constanța vom face cât mai multe controale pe litoral pentru a remedia situația”, a precizat Octavian Berceanu.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.