Comisarul șef de poliție Cătălina Popa a încetat din viață

2
203242

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța deplânge stingerea fulgerătoare din viață a comisarului șef de poliție Cătălina Popa, care, sâmbătă, 12 decembrie a.c., din nefericire, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

”De-a lungul carierei, cu o experiență de 15 ani, colega noastră, în vârstă de 40 de ani, a îndeplinit activități în domeniul ordinii publice, iar din anul 2017 și până în prezent, a activat ca șef al Biroului Analiză și Prevenirea Criminalității al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celei care a fost un exemplu al puterii de a excela pe toate planurile. Trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru instituția noastră. Inspectoratul de Poliție Județean Constanța transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții IPJ Constanța.

2 COMENTARII

  1. DUMNEZEU SĂ O IERTE. DAR NU SUNT DE ACORD CA FEMEILE SĂ LUCREZE ÎN POLITIE ȘI ARMATĂ. ȘI NUMAI ATEII CRED CĂ DUPĂ MOARTEA OMULUI NU MAI EXISTĂ NIMIC ADICĂ EXISTĂ NEFIINȚĂ. DIN CAUZA NECREDINTEI SUNT TOATE RELELE DE PE LUMEA ASTA DEOARECE NU AU FRICĂ DE DUMNEZEU. DAR VAI DE SUFLETUL CELOR NECREDINCIOSI ȘI RĂI CĂCI VOR MERGE ÎN CHINURILE VEȘNICE ALE IADULUI. BUNUL DUMNEZEU ȘI MĂICUȚA DOMNULUI SĂ AIBĂ MILĂ DE NOI PĂCĂTOȘII ȘI SĂ NE DĂRUIASCĂ POCAINTA DE PĂCATELE NOASTRE ȘI DE NECREDINTA NOASTRĂ. DOAMNE MILUIESTE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.