Competiții de lupte organizate ireproșabil la Constanța

0
205

În week-end Constanța a fost din nou capitala luptelor juvenile românești. La Sala Sporturilor au avut loc două importante competiții: Turneul de calificare pentru Cupa României și Finala CNI Juniori.

Aproximativ 350 de sportivi de la cluburi din toată țara au demonstrat că luptele au viitorul asigurat în România.Șase cluburi din județul Constanța, Clubul Sportiv Poseidon, Clubul Sportiv Mangalia, Liceul Sportiv Nicolae Rotaru, CS Victoria Cumpăna, Farul Constanța şi CS Medgidia, au fost și ele prezente în week-end la Sala Sporturilor și au avut rezultate lăudabile.


“În numele Asociației Județene de Lupte, mulțumesc tuturor cluburilor din țară pentru că țin luptele încă vii, tuturor antrenorilor pentru pasiunea extraordinară, sportivilor pentru dăruire, autorităților locale pentru implicare, mai ales că “pandemia este sus” şi doar datorită lor am putut organiza acest concurs, păstrând distanțarea socială şi regulile impuse de pandemie, mulțumiri bineînțeles Federației Române de Lupte pentru toată organizarea şi bunul mers al competiției.”  a declarat Vasile Vicol, președintele AJL Constanța.


Următoarea competiție din cadrul calendarului Federației Române de Lupte este programată la Pitești în perioada 26-28 martie, când va avea loc Cupa României pentru cadeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.