Două firme sunt interesate să construiască o nouă școală în Năvodari

1
458

Două firme au depus oferte în cadrul licitației demarate pentru realizarea lucrărilor de construire a unei noi școli în Năvodari. Imobilul va avea trei etaje și va fi reabilitat și vechiul corp de clădire existent, inclusiv construită o sală de sport.

Primarul orașului Năvodari a anunțat că două firme au depus oferte pentru construirea Școlii nr. 3, cu fonduri europene. Proiectul are o valoare de peste 19,7 milioane de lei.

„După cum bine știți, la Năvodari vom construi de la zero Școala nr.3, cu fonduri europene. Proiectul se află în licitație și s-a finalizat perioada de depunere a ofertelor. Cu bucurie vă anunț că avem două companii care au depus oferte. În perioada următoare, vom evalua ofertele și vom desemna câștigătorul, astfel încât să înceapă cât mai repede lucrările de construire.

Prin acest proiect finanțat cu fonduri europene, vom construi un nou imobil cu trei etaje pentru Școala nr. 3, pe Strada Pescărușului, vom reabilita și moderniza corpul de clădire existent cu regim de înălțime S+P+2E și vom construi un corp de legătură ce va face trecerea între ele.

Proiectul mai prevede și construirea unei săli de sport de peste 550 mp, construirea a opt noi laboratoare cu anexe, construirea / reabilitarea a 20 săli de clasă, o bibliotecă și o sală de ceremonii, amenajare spații verzi și a unui teren de sport exterior multifuncțional.

Valoarea totală a proiectului depășește 19,7 milioane de lei (inclusiv TVA), aproximativ 4,28 milioane euro, iar contribuția Primăriei Năvodari este de aproximativ 2% din cheltuielile eligibile“, a declarat Florin Chelaru.

Să sperăm că evaluarea ofertelor nu va dura prea mult și că nu vor exista contestații.

V.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.