Competiții interesante de oină la Constanța

0
328

În weekend oina este la putere în județul Constanța. În perioada 29 iulie – 1 august Federația Română de Oină în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, organizează 4 competiții naționale adresate juniorilor 1 și 2.

Astfel între 29 și 30 iulie pe stadionul din Complexul Sportiv Centenar Cumpăna va avea loc Campionatul Național de Oină pentru Juniori I.

Șapte echipe și-au anunțat prezența la această competiție: CS Hoina Craiova, ACS Frasin Suceava, CSM Râmnicu Sărat, CS Spicu Horia, CS Izvorul Chiuiești, CS Surdila Greci și CS Biruința Gherăești.

Între 30 și 31 iulie, tot pe stadionul din Cumpăna, se va desfășura Campionatul Național de Oină pentru Juniori II. La această competiție vor lua parte șase echipe: CS Hoina Craiova, ACS Frasin Suceava, CSM Râmnicu Sărat, CS Spicu Horia, CS Surdila Greci și CS Biruința Gherăești.

“Faptul că avem un număr mare de echipe participante după anul de pauză provocat de pandemia de Covid-19 ne bucură enorm. Oina are viitor și sunt sigur că vom vedea meciuri extrem de interesante”, a declarat Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.

Între 31 iulie și 1 august sportul nostru național se mută pe plajă, la Constanța, unde vor avea loc meciurile din cadrul Campionatelor Naționale de Oină pe Plajă pentru Juniori I și II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.