Restricții de circulație pe autostrada spre mare

0
145
Foto: zhd.ro

Din cauza temperaturilor ridicate și a traficului greu, pe banda 1 a Autostrăzii Soarelui, sensul către Constanța, au apărut mai multe denivelări. Pentru refacerea stratului de asfalt, au fost impuse restricții de circulație.

Din cauza refulărilor sistemului rutier pe anumite porțiuni din A2, în vederea remedierii acestora, în regim de urgență, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a instituit miercuri, 28 iulie 2021, până la ora 17.00, restricții de circulație pe sectorul cuprins între km 69+400 și km 70+700 (sensul București – Constanța), circulația desfășurându-se pe banda 2.

Lucrările de reparații se execută pe calea 1 (calea de rulare către Constanța).

Pentru instituirea restricțiilor de circulație, în conformitate cu prevederile legislative în vigoare, a fost obținut avizul Politiei Rutiere.

„Rugăm conducătorii auto să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară. Mulțumim participanților la trafic pentru înțelegere!

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 sau de pe site-ul www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și de pe pagina https://www.facebook.com/cnadnr/, https://www.facebook.com/DRDPCT/ și de TWITTER, @CNADNR“, transmit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.