Complex sportiv şi bazin de înot, la Hârşova

0
597
Imagine cu rol ilustrativ

Hârşovenii s-ar putea bucura de un complex sportiv şi un bazin de înot în perioada următoare. Primarul Viorel Ionescu are deja aceste proiecte, doar că ele trebuie să treacă mai întâi de votul consilierilor locali. Şi cum la Hârşova apele sunt tulburi, există posibilitatea ca pentru nişte dispute politice, aceste proiecte să nu treacă, având în vedere că primarul nu are o majoritate liberală în consiliu.

Şedinţa de Consiliu Local de la Hârşova va avea loc în cursul zilei de astăzi, 19 noiembrie, a.c., iar edilul oraşului va pune pe ordinea de zi patru proiecte europene şi două guvernamentale, toate de interes major. Cele guvernamentale se referă la construirea unui bazin de înot şi a unui complex sportiv, iar cele pe fonduri europene sunt pentru dotarea unităţilor şcolare cu tablete şi table inteligente, dar şi cu măşti şi echipamente de protecţie. Totodată, un alt proiect face referire la înfiinţarea de societăţi cu profil agricol.

Voi avea patru proiecte europene pe ordinea de zi. Avem unul pentru dotarea cu tablete şi table inteligente pentru unităţile de învăţământ şi un proiect privind dotarea cu măşti şi echipamente de protecţie pe care l-am împărţit în două pentru că depăşeam valoarea şi am vrut să beneficiem de toţi banii. În prima parte am pus şcoala şi cu liceul şi grădiniţa şi liceul tehnologic în a două parte. Mai am încă un proiect prin care intenţionăm să demarăm acţiuni de reconversie profesională şi înfinţarea de societăţi pe profil agricol. Acesta va fi într-un parteneriat cu alte trei comune din zonă. Acestea sunt cele patru pe fonduri europene şi mai am două pentru construirea unui bazin de înot prin CNI şi a unui complex sportiv”., a declarat Viorel Ionescu.

Componența Consiliului Local Hârșova este astfel: 8 consilieri locali PNL, 8 consilieri locali PSD, 1 consilier local PRO România. Dacă vor trece sau nu proiectele rămâne de văzut. Toţi cei interesaţi pot urmări şedinţele de Consiliu Local pe pagina Primăriei Hârşova, acestea fiind transmise live.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.