Proiect pentru achiziţia de tablete şi table inteligente pentru elevii din comuna Mihail Kogălniceanu

0
937

În comuna Mihai Kogălniceanu se lucrează în permanenţă. Proiectele pe care primarul comunei le-a implementat în mandatul trecut se continuă fără probleme, mai ales că în ultimii patru ani, Ancuța Belu a atras fonduri europene de peste 10 milioane de euro. Iar investiţille vor continua, deoarece zilele acestea va intra în Consiliu Local un proiect de hotărâre pentru achiziţia de tablete şi table inteligente, atât de necesare unităţilor de învăţământ, mai ales acum în contextul pandemiei de coronavirus.

Ancuţa Belu, aflată la al treilea mandat de primar, e decisă să implementeze proiecte noi, proiecte necesare pentru comună şi se gândeşte deja la investiţiile pe care le-ar putea face în următorii patru ani.

Continuăm toate lucrările pe care le avem începute şi ne pregătim pentru următoare şedinţă de Consiliu Local. Am terminat cu alegerea viceprimarului şi pregătim şedinţa cu proiectul de hotărâre pentru achiziţia de tablete şi table inteligente. Urmează să facem şi inventarierea la imobilele pe care le deţine Primăria să vedem cu ce ne încadrăm pentru axa de finanţare 2021-2025”, a precizat Ancuţa Belu.

Precizăm că viceprimarul comunei Mihail Kogălniceanu este Ionel Daniel Pandrea, iar componența Cosiliului Local Mihail Kogălniceanu: Partidul Național Liberal – 12 consilieri locali iar Partidul Social Democrat – 5 consilieri locali.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.