Complexul de recuperare medicală Vraja Mării din Eforie Sud se extinde. Va avea mai multe centre SPA

0
1868
foto: directbooking.ro

Fondat de către SC Asclepios SRL în anul 2010, complexul de recuperare medicală Vraja Mării din localitatea Eforie Sud a pornit de la ideea valorificarii din plin a factorilor sanogeni specifici zonei, nămolul și apa de Techirghiol, ca un plus adus procedurilor medicale de specialitate consacrate sau inovative.

De atunci și până acum zeci de mii de oameni au trecut pragul complexului medical, astfel la ceva timp se fac renovări și chiar recompartimentări și extinderi. Acest lucru se întâmplă și acum. Reprezentanții clinicii prin Asclepios Imobiliare S.R.L au depus la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța proiectul: „Schimbare funcțiune imobil C1, C3 si C4 din locuință de vacanță în unitate de cazare: hotel cu centru spa – întreținere corporală și alimentație publică, recompartimentare C3 – P+1E, recompartimentare, extindere si supraetajare corp C4 din P în P+1E, renovare fațadă și înlocuire tâmplărie corp C1, amenajare terasă exterioară și construire 4 pergole metal, modificare gard perimetral cu încadrarea coeficienților urbanistici și a funcțiunii propuse în regulamentul de urbanism faza PUG”, pentru care au primit și undă verde, APM Constanța motivând că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului pentru proiectul menționat.

Cu toate acestea, dacă cineva dorește să consulte proiectul sau să depună observații o poate face la sediul APM Constanța pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 04.09.2020.

Fondatorii Asclepios Imobiliare SRL sunt Bogatu Codruța Dana și Raica Daniel Mugurel, acesta din urmă fiind și administratorul societății. Medicul Raica Daniel Mugurel este şi fondatorul businessului Asclepios și unul din fondatorii clinicii de obstetrică și ginecologie Euromaterna.

De cealaltă parte, Bogatu Codruța Dana, soția fostului vameș și director în Administrația Porturilor Constanța, Eugen Bogatu deține firma Inostrio Enterprises SRL care se ocupă de prelucrarea de cherestea. Recent, aceasta a depus un proiect pentru a putea reconfigura zona de sud a localității Agigea, unde vrea să ridice mai multe construcții.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.