Comuna Cumpăna, în scenariul roșu!

0
256
sursa foto: Facebook

Rata de infectare la nivelul județului Constanța, raportată marți, 16 martie a.c., este de 3,02 la mia de locuitori, iar autoritățile locale au decis ca toate Unitățile Administrativ-Teritoriale să funcționeze respectând măsurile din anexa 4 pentru localități cu incidența peste 3/1000.

Astfel, în scenariul roșu sunt închise restaurantele, cafenelele și este interzisă organizarea spectacolelor, concertelor și evenimentelor culturale.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța (CJSU) a decis în cadrul ședinței de marți, încadrarea județului Constanța în limita de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 3/1000 de locuitori.

Măsurile intră în vigoare din data de 17 martie și vor fi valabile pentru 14 zile.

În ceea ce privește comuna Cumpăna, rata de infectare raportată la cazurile confirmate în ultimele 14 zile este de 2,83, deci, foarte aproape de cifra 3, cu 45 de cazuri confirmate din populația totală de 15.913, însă, având în vedere că rata de infectare la nivelul întregului județ este de 3,02, toate localitățile intră în scenariul roșu.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.