Nu le daţi bani! Persoane dubioase aplică schema „motorina“ între Năvodari și Corbu

0
6507
Mașina suspectă, depistată între Năvodari și Corbu. FOTO Facebook

Polițiștii constănțeni sunt în alertă după ce în mediul online au apărut imagini și informații cu un nou grup de indivizi care înșeală conducătorii auto dându-se cetățeni străini care au rămas fără motorină pe marginea drumului.

Schema este veche, dar încă de actualitate. Persoane dubioase, uneori însoțite și de femei și cu copii mici, parchează pe marginea drumurilor și fac semn la mașini. Cine face greșeala să oprească, cu greu mai scapă de ei sau fără a fi înșelați. Cu mici deviații, povestea este aceiași: cetățeni străini, care nu vorbesc bine limba română, au rămas fără motorină și cer bani. Dau în schimb copii după acte sau bijuterii despre care pretind că sunt din metal prețios, la un preț avantajos.

Un astfel de caz a fost sesizat în mediul online, în zona Năvodari – Corbu.

„Aveți grijă, acest Audi este situat aproape în dreptul Pompierilor de la Midia pe partea stângă până în primul pod. Se fac că nu au motorină. Doar ce am asistat la un caz cu o doamnă care voiau sa o păcălească. Când am oprit să vedem ce se întâmplă, au mai coborât doi din mașină care erau în spate. Se dau ca sunt arabi și nu vorbesc bine..“ a postat un tânăr pe Facebook.

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat că se fac verificări și că au în atenție cazul, acesta nefiind singurul.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.