Comuna Poarta Albă, paşi spre modernizare şi transformarea în oraş

0
4

Au fost anunţate, în urmă cu câteva luni, noi investiții în modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de utilități a localităților Poarta Albă, Murfatlar și Castelu.

„Ne întâlnim, ca de fiecare dată, la semnarea unui nou contract în cadrul unui proiect de care sunt extrem de interesat și pe care mi l-am asumat împreună cu directorul general al RAJA, Aurel Presură. Un proiect de infrastructură mare, care se apropie de faza finală, și care vizează investiții majore în modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă și de colectare-tratare a apei uzate, în urma cărora ne dorim ca în toate localitățile să existe aceste utilități de bază, atât de necesare dezvoltării județului Constanța. Vom acorda tot sprijinul nostru, al CJC, în calitate de acționar majoritar al acestei companii, și împreună cu colegii noștri primari ne vom implica activ, ca toate aceste ambițioase investiții să fie finalizate cu succes. Vă asigur că voi fi prezent de fiecare data la aceste inaugurări de proiecte din simplul motiv că noi ca autorități publice locale avem obligația de a asigura locuitorilor județului Constanța, accesul la apă potabilă de cea mai bună calitate”, declara, la momentul respectiv, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

La rândul său, primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, a precizat, de dată recentă, pentru Focus Press: “Sunt necesare aceste investiţii, pentru că ele preced proiectele de asfaltare. Ne vom concentra ca în perioada următoare să depunem proiecte în cadrul PNI, aşa încât să rezolvăm acestă problemă cu străzile şi apoi să continuăm celelalte investiţii pe care ni le-am propus, pentru că, după cum ştiţi, ţintim statutul de oraş”.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.