Comuna unde de două alegeri încoace îşi depune candidatura pentru funcţia de primar o singură persoană. Iată care sunt explicaţiile primăriţei

0
460

Județul Constanța iese în evidență la alegerile din 27 septembrie prin faptul că o localitate constănțeană are doar un singur candidat pe buletinele de vot la locale, iar singurul partid care a depus lista de candidaţi pentru consiliu este cel din care face parte respectivul candidat. Este vorba despre comuna Grădina, unde actualul primar Gabriela Iacobici, din partea Partidului Social Democrat, se află pe listă ca singurul candidat la scaunul primăriei-

Este interesant deoarece în alte localități constănțene actualii edili vor duce bătălii grele în campania electorală pentru alegerile locale, cu mulți contracandidați.

La polul opus de află chiar municipiul Constanța, pentru că în cursa pentru primărie s-au înscris 17 candidați – dintre care 4 independenți și 3 femei.

Contactată de Focus Press, edilul Gabriela Iacobici a afirmat că da, este singurul candidat la Primăria Grădina: ”Asta este, dacă eu sunt singura, acum? Eu ce vină am? Lumea este mulțumită cu ceea ce am făcut în comună”

Referitor la lupta pentru alegerile locale din alte campanii, dacă a avut sau nu contracandidați în trecut, primarul Iacobici a spus că la alegerile trecute, în 2016, s-a îmtâmplat la fel: ”Am mai fost și acum patru ani singura candidată la alegerile locale. PNL a încercat să-și aducă un candidat și nu a adunat semnături suficiente și mai avea și semnături false, trecute din burtă, pentru că oamenii nu au vrut, au spus că au un primar bun. Oamenii s-au convins în primele mandate de mine. Nu vreau să intru în polemici, eu am făcut administrație, oamenii mă iubesc pe mine, pentru ceea ce am făcut. Dacă nu aș fi făcut ce trebuia poate aș fi avut contracandidați ca în 2008, 2012, cnd au fost șapte contracandidați. Eu ce vină am că în 2016 și 2020 nu mai am contracandidați. Ce am promis asta am și făcut, asta înseamnă un primar devotat și iubit de oameni. Nu vreau să îmi jignesc colegii care au mulți contracandidați”, a mai spus aceasta.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.