Comuna Valu lui Traian va avea cel mai mare Centru sportiv din judeţul Constanţa

0
981

Continuă investiţiile în infrastructura de bază a localităţii Valu lui Traian. Recent, a fost încheiată asfaltarea străzii Constanţei – segmentul dintre strada Împărat Traian şi blocurile ANL. Proiectul a fost realizat cu fonduri europe prin program FADR şi cofinanţat din buget local, valoarea totală a lucrărilorfiind de 619.296 lei fără TVA.

Prin asfaltarea acestei străzi se obţine o rută alternativă de acces către Sala de sport a localităţii şi către viitorul complex sportiv din Valu lui Traian, ce va fi amplasat pe strada Stadion nr. 3, lot 2/1 – obiectiv pentru care execuţia este programată să înceapă în primăvara anului 2023, ca urmare a finalizării procedurilor de contractare. Centrul sportiv, care se doreşte a fi cel mai mare din judeţ, va dispune de bazin de înot, sală de fitness, sală de tenis de masă, ateliere multifuncţionale (pictură, sculpură, desen), săli multifuncţionale (pentru dans modern, dans contemporan, balet etc.) loc de joacă, vestiare, birouri, grupuri sanitare, lift, terasă circulabilă. În exterior va fi amenajată zonă verde, iar în interior, de asemenea o zonă verde, terenuri de minifotbal, teren tenis de câmp.

Clădirea va avea regim de înălţime demisol parter + 2 etaje. Suprafaţa construită propusă este de 1.026,78 mp, suprafaţa desfăşurată propusă va fi de 3.600,00 mp, din care: demisol – 1.002,77 mp; parter – 937,70 mp, etaj 1 – 653,50 mp; etaj 2 – 850,87 mp, acces pe terasă/spaţiu tehnic şi luminator – 155,16 mp.

Valoare estimată a proiectului este de 25.908.615,40 lei, inclusiv TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.