Conceptul de glamping de lux ajunge și în Delta Dunării: iată unde va fi situat

0
1085

În 2020 românii se reorientează către aventuri pe plan local, către locuri mai puțin aglomerate, care îți permit să te relaxezi, să te gospodărești singur eventual, dar, în același timp, să ai confortul unei vacanțe în adevăratul sens al cuvântului.

Delta Dunării este preferată de foarte multă lume, iar proprietarii unităților de cazare de aici încep să se orienteze către lucruri noi. Așa a apărut conceptul de cort glamping și în Deltă. Conceptul de glamping înglobează cu succes mai multe dorințe ale turistului. „Glamping” este o îmbinare între termenii „glamorous” (luxos n.red.) și „camping”, și descrie un stil de camping care oferă servicii la calitatea unui complex tip „resort”, servicii pe care nu le întalnești de obicei în camping.

În tot mai multe zone din România s-au amenajat zone de camping de lux și iată că Delta Dunării nu a făcut excepție de la regulă. Proprietarii unui pensiuni situată pe malul lacului Razim Sinoe sunt primii care au adus acest concept în Deltă.

“În proiectul acesta nou pe care îl avem este vorba despre un glamping în care vom avea 10 corturi realizate de un român. Este primul proiect pe așa ceva. Le vom utila ca și o unitate de cazare normala așa fel încât să aibă toate facilitati înăuntru. Deja montăm acum prototipul. În două sau trei luni o să ajungă și celelalte corturi. Am decis să facem această investiție pentru că cererea este foarte mare iar spațiul de care beneficiem noi este unul foarte generos, avem undeva la 5 hectara de teren”, a precizat proprietara pensiunii.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.