Concert caritabil de colinde de Crăciun, în sprijinul copiilor de cancer, la „Oleg Danovski”

0
64

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski va fi gazda unui concert de colinde de Crăciun în sprijinul copiilor cu cancer din proiectul de tratamente la domiciliu al Asociației Dăruiește Aripi.

Puteți cumpăra bilete pentru voi sau faceți o bucurie cuiva drag și oferiți cadou o seară magică cu colinde de suflet, pline de bucuria Crăciunului și a dărniciei!

„Ne e dor de voi și vă așteptăm cu bucurie și emoție să celebrăm împreună încă un an de reușite pentru asociația noastră, un an în care sute de copiii au putut primi acasă îngrijirea care le este vitală, datorită vouă!

Concertul este organizat cu sprijinul partenerilor noștri dintotdeauna: Asociația Minerva și Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski! Vă așteptăm, și în acest an, începând  de la ora 18.00, în foaierul teatrului, să bem un pahar de vin, să ne îndulcim și să ne bucurăm împreună de spiritul Crăciunului.

Rezervă un loc pentru tine sau fă o bucurie cuiva drag și oferă-i cadou o seară magică cu colinde de suflet. Înainte de concert avem și degustare de vinuri și cake bar. Așa, ca intre prieteni.

După confirmarea comenzii, un reprezentant Dăruiește Aripi vă va contacta pentru alocarea rândului și locului conform schiței. Ulterior, veți primi biletele în format electronic, prin email sau WhatsApp. La eveniment este suficient să aveți biletul salvat în telefon sau tipărit”, susțin organizatorii.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.