Concert de cântece patriotice. Comunitatea din Murfatlar a luat parte la evenimentul organizat de Parohia “Nașterii Maicii Domnului”

0
764

Biserica “Nașterea Maicii Domnului” din Mulfatlar, îmbrăcată în tricolor, a fost înveselită de vocile corului de copii “Noi ostași ai lui Hristos”, cu ocazia unui concert de cântece patriotice si naționale prilejuite de aniversarea a 162 de ani de la Mica Unire.

Corul a fost înființat de iubitorul de neam și țară Alexandru Gabriel Lupascu, preotul paroh al lăcașului de cult.

Ar putea fi o imagine cu 18 persoane şi persoane în picioare

Înalt Prea Sfințitul Teodosie a fost prezent la astfel de evenimente din Arhiepiscopia Tomisului pe care o păstorește și a spus: “trebuie să vindecăm rana suferită de învățământul românesc în ultimul an“. Oficialitățile locale nu au lipsit nici ele de la eveniment!

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG-20210125-WA0087.jpg

Au concertat două grupuri vocale : ,,Noi ostași ai lui Hristos“ și ,,Sfântul Ignatie Teoforul”. “Întreaga comunitate din Murfatlar a luat parte la acest eveniment organizat de Parohia Nașterea Maicii Domnului la inițiativa Părintelui Paroh Lupascu Alexandru”, susține preotul Cătălin Moroșan, parohul Bisericii “Sf. Arhidiacon Ștefan” din Constanța.

La finalul concertului au fost acordate diplome organizatorilor pentru activitatea desfășurată și nu numai, ci și părintelui Cătălin Moroșan, pentru susținerea și implicarea în activitățile social filantropice pe care le are cu parohia din Murfatlar.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.