Condamnare pentru trei traficanți de droguri. Pentru unul dintre ei a avut loc o campanie de donare de sânge, în 2014

0
4257
Foto-arhivă

Trei tineri din Constanța au fost condamnați, miercuri, 14 septembrie, după ce judecătorii i-au găsit vinovați pentru trafic de droguri. Unul dintre ei este sportiv (sau a fost).

Potrivit anchetatorilor, cei trei indivizi, G. L. G., E. M. C. și M. I. Ș., au fost arestați în luna noiembrie a anului trecut, la solicitarea DIICOT, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. La finalul cercetării judecătorești, instanța i-a găsit vinovați pe toți trei, motiv pentru care le-a aplicat câte o pedeapsă cu închisoarea, câte 3 ani pentru primi doi, respectiv un an și patru luni pentru al treilea dintre ei. Judecătorii au dispus suspendarea pedepselor. Hotărârea instanței de fond nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

Interesant este faptul că în urmă cu 8 ani, pentru unul dintre ei, care avea probleme medicale, a fost inițiată o campanie de donare de sânge, întrucât trebuia să fie operat la inimă și avea și o grupă sanguină rară. Pentru el s-au mobilizat, la vremea respectivă, 14 sportivi din lotul echipei de rugby CS Năvodari, mai ales că și tânărul în cauză era tot rugbyst. Că mai târziu s-a apucat de altele ”nefăcute”, e altă poveste.

În cele ce urmează, se așteaptă comunicarea sentinței penale, pentru ca cei trei inculpați condamnați să poată declara apel împotriva acesteia.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.