Condamnat la Mangalia pentru act sexual, în formă agravantă, cu două surori minore

0
6688
Foto cu rol ilustrativ

Un individ din zona Mangaliei, care a întreținut relații sexuale cu două surori minore, a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, însă acesta încearcă să scape ceva mai ușor, dat fiind că sentința instanței de fond nu a fost definitivă.

 În fapt, este vorba despre A. A. Resmeriță, din Mangalia, un individ acuzat că a întreținut relații sexuale cu două surori, ambele minore, faptă pentru care a fost arestat pe data de 5 august a.c., măsură preventivă menținută și în prezent.

Individul a a fost condamnat la pedeapsa de 5 ani și 4 luni de închisoare cu executare, plus interzicerea unor drepturi, dar și la plata unor despăgubiri, pe lângă cheltuielile judiciare. Sentința a fost pronunțată la Judecătoria Mangalia, pe data de 11 noiembrie.

Pronunțarea, pe scurt:

”Condamnă inculpatul Resmeriţă A. A. la pedeapsa închisorii de 4 ani pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă agravată, în dauna persoanei vătămate B. I. A. (…) Condamnă inculpatul Resmeriţă A. A. la pedeapsa închisorii de 2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă agravată, în dauna persoanei vătămate B. I. M. (…) Contopeşte pedepsele aplicate prin prezenta inculpatului Resmeriţă A. A., respectiv pedeapsa de 4 ani închisoare și pedeapsa de 2 ani închisoare şi aplică acestuia pedeapsa cea mai grea, de 4 ani închisoare, la care se adaugă un spor de 1 an și 4 luni, astfel încât, în final, inculpatul execută pedeapsa rezultantă de 5 ani și 4 luni închisoare în regim de detenție.(…) Cu drept de apel pentru procuror, pentru inculpat și pentru persoana vătămată în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor, a procurorului și a persoanei vătămate, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi 11.11.2021”, se arată în încheierea de ședință.

Mai departe, hotărârea judecătorească a fost atacată la Curtea de Apel, în speranța că completul format din doi judecători ar putea să-i aplice o pedeapsă cu suspendare.

Calea de atac va fi judecată pe data de 3 februarie 2022, iar decizia va fi definitivă, indiferent care va fi aceasta.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.