Se apelează la un expert evaluator în litigiul dintre CN APM și operatorul Tomini Trading

0
263

Conducerea Portului Constanța a solicitat instanței să desemneze un expert care să facă evaluări cu privire la stabilirea chiriilor pentru unii operatori portuari, asta după ce unul dintre aceștia nu și-a mai plătit chiria din 2014.

Unul dintre cei mai mari operatori portuari specializați în colectarea și valorificarea deșeurilor recilcabile, Tomini Trading SRL se judecă cu CN APMC de mai mulți ani cu privire la neplata chiriei pe spațiile pe care le utilizează în incinta Portului Constanța. S-ar părea că restanțele se aprope de 272.000 de lei, iar pentru recuperarea acestora, conducerea Portului Constanța a apelat la instanța de judecată.

Numai că s-a ajuns într-un impas din acest punct de vedere, dat fiind că existau unele neconcordanțe cu privire la sumele de bani calculate, pentru plata chiriei, plus penalitățile aferente, motiv pentru care, pe 24 noiembrie a.c., s-a cerut în instanță desemnarea unui expert, într-o acțiune necontencioasă, care să stabilească cu exactitate sumele de bani datorate, prin contract.

Instanța urmează să stabilească data când va fi judecată această solicitare privind desemnarea unui expert.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.