Condamnat la Tribunalul Constanța pentru act sexual cu minor și transmiterea bolii SIDA

0
490
Curtea de Apel Constanța. Foto-Focus Press

Un individ acuzat, în trecut pentru proxenetism, a fost condamnat la Constanța, pentru comiterea infracțiunilor de act sexual cu minor și transmiterea virusului HIV (SIDA).

Este vorba despre Daniel T., un recidivist care a fost condamnat, în urmă cu câțiva ani, pentru infracțiuni de proxenetism cu minori. De această dată vorbim despre o altă infracțiune: act sexual cu minor, în formă continuată, respectiv transmiterea Sindromului imunodeficitar (SIDA) de către o persoană care știa că are această boală.

Astfel, Tribunalul Constanța l-au condamnat, vineri, 19 noiembrie, pe Daniel Toma, la o pedeapsă constând în 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă și poate fi apelată.

Potrivit acuzațiilor dintr-un dosar precedent, Daniel T., împreunp cu încă un individ, au fost acuzați că au exploatat sexual o altă minoră, și aceasta fiind bolnavă de SIDA. Cei doi au fost prinși în flagrant în timp ce tocmai însoțeau minora pentru a întâlni un client care era, de fapt, un polițist sub acoperire.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.