Condamnați pentru evaziune fiscală și contrabandă, ”detașați” la Poarta Albă

0
185
Sursa foto: realitatea.net

Mai multe persoane au fost escortate și încarcerate la Penitenciarul Poarta Albă, fiind acuzate de infracțiuni economice. Unele dintre acestea sunt cunoștințe vechi ale polițiștilor.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat, joi, 11 februarie, un bărbat, de 41 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală. Totodată, aceeași polițiști au identificat încă un bărbat, de 63 de ani, cercetat în același dosar și condamnat la 8 ani de închisoare, tot pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Pe aceeași dată, polițiștii au identificat un bărbat, de 43 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată.

La data de 11 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat o femeie, de 54 de ani, pe numele căreia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.