Încep înscrierile pentru școlile de polițiști de frontieră

0
208

Poliţia de Frontieră Română informează absolvenţii cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină poliţişti de frontieră, că în luna februarie încep înscrierile la concursurile de admitere organizate de Ministerul Afacerilor Interne la nivelul mai multor instituţii de învăţământ postliceale din subordine, pentru sesiunea 2021.

Astfel, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, instituţie de învăţământ care pregăteşte agenţi de poliţie de frontieră, pune la dispoziţie un număr de 220 locuri pentru viitorii poliţişti de frontieră (200 P.F.R, 10 I.G.I., 10 D.G.P.).

Organizarea si desfăşurarea concursului de admitere se va derula după următorul calendar:

Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează, în raport de domiciliul/reședința înscris(ă) în cartea de identitate a candidatului, astfel:

-de către structura de resurse umane din cadrul Gărzii de Coastă (Constanța, Aleea Zmeurei nr. 3), pentru candidații care au domiciliul/reședința pe raza județului Constanța;
-de către Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea (Tulcea, str. Isaccei nr. 103), pentru candidații care au domiciliul/reședința pe raza județului Tulcea;

Perioada de depunere a cererilor de înscriere este 15-28 februarie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă/duminică, în intervalul orar 08°°- 16°°, iar depunerea documentelor pentru constituirea dosarului de recrutare se realizează până la data de 10.03.2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.