Conduceau pe drumurile publice sub influența alcoolului și fără permis

0
70
Polițiștii i-au sancționat pe șoferii care au încălcat prevederile Codului Rutier. FOTO Cătălin SCHIPOR

La data de 19 august a.c., în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat un bărbat, de 38 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiune, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 19 august a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 47 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 19 august a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Corbu au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Vasile Sassu din comuna Corbu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate aceste cauze au fost întocmite dosare penale.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.