Conducerea IPJ Constanța susține că s-au luat toate măsurile standard în cazul polițistului depistat pozitiv

0
564
Sediul IPJ Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Într-un articol anterior vă prezentam situația expusă de un polițist constănțean, care acuză DSP-ul și conducerea IPJ Constanța că nu au luat măsuri atunci când un coleg de-al său a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Șefii săi însă susțin contrariul.

Conducerea IPJ Constanța a transmis faptul că în data de 26 octombrie, un polițist din cadrul Poliției municipiului Constanța a anunțat telefonic faptul că s-a prezentat la spital, întrucât avea simptome specifice COVID-19. S-a dispus ca acesta să rămână în autoizolare la domiciliu până la aflarea rezultatului.

Două zile mai târziu, pe 28 octombrie, polițistul a fost confirmat cu COVID-19, acesta rămânând in continuare izolat la domiciliu.

„Menționăm faptul că, de la data de 23 octombrie și până în prezent, polițistul nu s-a prezentat la locul de muncă. Polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța au informat Direcția de Sănătate Publică și Centrul Medical al IPJ, în vederea dispunerii măsurilor corespunzătoare“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.