Un polițist acuză DSP că nu a făcut anchetă epidemiologică la o secție, după ce un coleg a fost confirmat cu COVID

0
2167

Se înmulțesc reclamațiile împotriva reprezentanților Direcției de Sănătate Publică (DSP) Constanța. Unele reclamații sunt formulate de persoane care au fost confirmate pozitiv la virusul SARS-Cov-2, iar altele aparțin unor persoane care, prin prisma serviciului, au intrat în contact cu persoane testate pozitiv. În ambele situații, persoanele respective acuză că cei de la DSP nu i-au băgat în seamă, pentru a urma protocoalele specifice, la ceilalți nu a venit nimeni să facă o anchetă epidemiologică.

Un polițist din Constanța susține, într-o postare pe Facebook, faptul că un coleg de-al său a fost confirmat pozitiv, miercuri, 28 octombrie, dar reprezentanții DSP nu au venit pentru a face ancheta epidemiologică, în vederea limitării răspândirii acestui virus.

”Ieri, un coleg al meu a fost depistat pozitiv la virusului SARS-COV-2 și este izolat la domiciliu. Până la ora postării nimeni de la DSP nu a venit la secție să facă anchetă epidemiologică, iar de la nivelul conducerii I.P.J Constanța nici un șef nu a întreprins vreo activitate sau măsură cu privire la acest lucru. Ceilalți colegi nu au familii? Nu se tem pentru sănătatea lor și a membrilor familiilor lor? Acesta nu este primul caz la mine la subunitate, primul fiind în ,,era” DANCU- CHIRU. Nici atunci nu s-a luat nici o măsură din partea conducerii I.PJ. și P.MC. Constanța. Văd că…..se păstrează aceeasi meteahnă și bănuiesc că asa este peste tot în M.A.I. Aștept conducerea să mă cheme iar să avem niște contre”, susține polițistul în mediul online.

De remarcat că polițiștii sunt puși să amendeze persoanele care nu respectă normele impuse privind zădărnicirea combaterii bolilor. Pe ei, însă, nu-i bagă nimeni în seamă.

D.A.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.