Confort Urban se va ocupa și de capturarea și îngrijirea maidanezilor

0
236

Consilierii locali vor vota, vineri, completarea obiectului de activitate al Confort Urban, cu două coduri CAEN. În acest fel, societatea Municipalității se va putea ocupa și de câinii fără stăpân.

Primarul Vergil Chițac a convocat Consiliul Local Constanța în ședință ordinară, vineri, 26 martie a.c., ora 14.30. Unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi vizează completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 359/1996, privind aprobarea statutului societății comerciale de interes local cu răspundere limitată Confort Urban Constanța.

Se dorește modificarea anexei acestei hotărâri, la solicitarea Direcției Gestionare Servicii Publice a Primăriei, pentru completarea obiectului de activitate al societății din subordinea Municipalității cu două coduri CAEN:

  • 8411 – Servicii de administrație publică generală
  • 8299 – Alte activități de servicii suport pentru întreprinderi.

În acest fel, Confort Urban va putea desfășura și activități de capturare, transport și îngrijire a câinilor fără stăpân de pe raza municipiului Constanța.

În aceeași ședință, consilierii locali vor vota și proiectul de hotărâre privind aprobarea unor tarife pentru plata unor servicii de utilitate publică și conexe acestora prestate de Confort Urban.

Dacă va fi aprobat acest proiect, în primul rând, societatea Primăriei va putea emite mai multe avize, autorizații și acorduri de intervenție în domeniul public, cum ar fi autorizație pentru executarea lucrărilor de branșament/racord pe domeniul public la infrastructura tehnico-edilitară existentă, acord pentru execuția lucrărilor de refacere a domeniului public la care s-a intervenit etc.

În al doilea rând, vor fi stabilite noile tarife pentru emiterea acestor avize, autorizații și acorduri: 80 de lei pentru autorizația menționată, 50 de lei pentru acordul de mai sus etc.

Vă prezentăm toate tarifele în imaginea de mai jos:

Între timp, constănţenii au început să reclame prezenţa câinilor pe străzi, un exemplu în acest sens fiind postarea unei mămici din Palazu Mare.

Valentin ISPAS   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.