Congres PSD! Grindeanu: “Îmi pare bine că am revenit; mi-a fost dor de voi”

0
271

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat sâmbătă, la congresul extraordinar al PSD, că este “mândru” să facă parte din acest partid.

“Îmi pare bine că am revenit. Să ştiţi că mi-a fost dor de voi. Simt ca orice român care se întoarce acasă după o călătorie lungă şi plină de neprevăzut, iar pentru mine în politică “acasă” înseamnă PSD. Sunt mândru că fac parte din această echipă a PSD – este o echipă capabilă să reclădească acea stare de spirit ce ne-a făcut pe mulţi şi ne-a adus renumele de partid care ştie să câştige alegerile, de partid care ştie să guverneze bine România”, a afirmat Grindeanu.

Grindeanu a adăugat că a venit în PSD “cu mulţi ani în urmă” pentru că el crede în valorile de stânga, dar şi pentru că PSD era un partid “apreciat de toată lumea”.

“Eu cred în solidaritate socială, în respectul pentru muncă, dar a mai fost şi un alt motiv la fel de important pentru care m-am înscris în acest partid: PSD era un partid apreciat de toată lumea, era partidul cu oamenii cel mai bine pregătiţi pentru a conduce ţara. (…) Sunt mândru că PSD a dus România în Europa şi în NATO, că guvernul meu şi guvernul de după au avut cea mai mare creştere economică din Europa”, a mai afirmat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.