Marcel Ciolacu, ales preşedinte al PSD

0
309
sursa foto: Antena3

Cei peste 1.500 de delegaţi care au participat la congresul extraordinar al PSD, organizat în format online, şi-au desemnat conducerea. Marcel Ciolacu, preşedintele interimar, a fost ales preşedinte “cu acte în regulă” cu 1300 de voturi.

Dragi camarazi, votul de astăzi nu este dat lui Marcel Ciolacu, votul de astăzi este dat unei echipe a PSD. Marcel Ciolacu vă asigură de 2 lucruri și vreau să fiu auzit de la București până la Vaslui. Marcel Ciolacu, când se trezește dimineața se uită în oglindă și vede foarte bine și cât este de înalt și cât este de mare.

Mă simt împlinit pentru că visul meu și al domnului Stănescu, am reușit să facem cea mai puternică echipă la PSD. Este adevărat, cu toții suntem trecători, este adevărat că în viitor am putea fi competitori, dar acesta nu este un lucru rău. Vreau să avem o altă abordare în interiorul PSD și în afara PSD, să nu mai semănăm neîncredere între noi. Printre multele defecte pe care le am, am și o calitate, aceea de a mă ține de cuvânt întotdeauna“, a spus Marcel Ciolacu.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.