Consilieri locali USR se vor implica activ în demersurile de redeschidere a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța

0
109

USR Constanța a susținut o conferință de presă, în ziua de luni, 10 ianuarie a.c., pentru a discuta teme de interes local. Cel mai mult, consilierii locali USR se vor implica activ în demersurile de redeschidere a Spitalului de Boli Infecțioase.

Viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu, liderul consilierilor locali constănțeni, Dumitru Caragheorghe, consilierul local Mirela Garip, dar și parlamentarii Stelian Ion și Remus Negoi, au fost prezenți la conferința susținută luni, 10 ianuarie a.c.. Consilierul local, Mirela Garip a susținut că în ciuda promisiunilor a primarului Virgil Chițac, nu s-a făcut posibilă deschiderea parțială a spitalului de la Boli Infecțioase din Constanța.

Au trecut mai bine de trei luni de la incendiul de la Boli Infecțioase din Constanța. Deși primarul Chițac a promis ca la jumătatea lunii decembrie acest spital de la redeschide partial, acest lucru nu s-a întâmplat. Consilierii USR au făcut demersuri, dar ne-am lovit de lipsa de comunicare din partea aparatului administrativ. Avem adrese la care nu ni s-a răspuns nici astăzi. Primarul a ales să actioneze singur, nici nu consilierii nu a discutat, nici cu cei liberali. Vedem o ruptură între dânsul si consilierii locali. La inițiativa viceprimarului Cocargeanu, parlamentarii USR, am mers la unitatea medicala. Expertiza tehnică nu este gata. Farmaciile, modularele pot fi funcționale, dar nu au avize. Despre bolnavii HIV, bolnavii pierd lupta cu viața. Avizele secției HIV expiră”, a declarat Mirela Garip în cadrul conferinței de presă.

Consilierii USR spun că sunt ținuti departe de informații. Au întrebat care este starea, care este stadiul de derulare a lucrărilor și dacă se va redeschide la jumătatea lunii decembrie. Nici primăria și nici conducerea unitații medicale nu au oferit răspunsuri la aceste sesizări.

L.M. A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.