Consilierii locali constănțeni, convocați în ședință extraordinară

0
156

Consiliul Local Municipal este întrunit în şedinţă extraordinară, miercuri, 8 septembrie a.c., ora 14.00. Vor fi supuse la vot un număr de cinci proiecte. Ordinea de zi a fost adoptată cu 26 de voturi.

Proiectul ordinii de zi

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea profilului consiliului de administrație, profilului personalizat al candidatului pentru funcția de administrator, planului de selecție și anunțului de recrutare pentru poziția de membru în consiliul de administrație al CT BUS S.A. Constanța; (26 voturi pentru, proiectul a fost adoptat)

iniţiator: primar Vergil Chițac

– avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea profilului consiliului de administrație, profilului personalizat al candidatului pentru funcția de administrator, planului de selecție și anunțului de recrutare pentru poziția de membru în consiliul de administrație al RAEDPP Constanța; (26 voturi pentru, proiectul a fost adoptat)

inițiator: primar Vergil Chițac

– avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea înființării de către autoritatea publică locală a unei societăți în vederea preluării activelor funcționale de la Electrocentrale Constanța SA și achiziția serviciilor juridice de consultanță, asistență și reprezentare în vederea înființării societății; (26 voturi pentru, proiectul a fost adoptat)

inițiator: primar Vergil Chițac

– avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 411/2019 privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de persoane către societatea CT BUS S.A. și atribuirea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin concesiune în municipiul Constanța; (26 voturi pentru, proiectul a fost adoptat)

inițiator: primar Vergil Chițac

– avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

5. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 115/2017 privind transmiterea în folosință gratuită către Serviciul public de asistență socială Constanța a unui imobil situat în municipiul Constanța. (26 voturi pentru, proiectul a fost adoptat)

inițiator: primar Vergil Chițac

– avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.