Consilierii locali, invitați să voteze ridicarea unui ansamblu rezidențial pe malul lacului Siutghiol

0
831

Un nou ansamblu destinat apartamentelor de vacanţă este pe cale să răsară în staţiunea Mamaia. Olteanu Daniel şi Olteanu Daniela sunt iniţiatorii planului urbanistic de detaliu privind „PUD pentru construire imobil de locuinţe colective” pe malul lacului Siutghiol. După ce memoriul de prezentare a fost în consultare publică și a parcurs toate etapele de avizare, în ședința Consiliului Local Municipal de luni, 31 august 2020, se va supune la vot și proiectul de hotărâre nr. 35 privind aprobarea Planului urbanistic de detaliu – construire imobil locuire colectivă, bd. Mamaia nr. 459B, investitor Olteanu Daniel.

Terenul de 441 mp, care face obiectul prezentului PUD este situat în stațiunea Mamaia, pe lacul Siutghiol, în zona Hotel Metropol lot 5, zona destinată construcțiilor hoteliere și de locuințe, cu regim de înălțime P+5-8. Mai exact, vor fi trei imobile cu apartamente: unul S+P+6, unul S+P+5 şi unul S+P+4. Arhitectura clădirilor va fi de factură modernă și va exprimă caracterul programului.

Accesul auto se va realiza din drumul carosabil existent, adiacent terenului studiat. Configurarea accesului auto trebuie să permită intervenția mijloacelor de stingere a incendiilor. Accesul pietonal în cazul lotului studiat se face din drumul carosabil și pietonal adiacent lotului şi se va conformă astfel încât să permită circulația persoanelor cu handicap și care folosesc mijloace specifice de deplasare. Pe suprafață parcelei se va amenaja un spațiu de joacă pentru copii și grădini de fațada decorative, iar spațiul liber dintre clădire și aliniament va fi tratat peisagistic.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.