Primăria Constanța se apucă să reabiliteze terenurile de sport amplasate pe domeniul public

0
535

Municipalitatea dorește să achiziționeze Lucrări de reparații curente la terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța. Astfel, a fost lansată o achiziție publică pentru aceste lucrări, iar cei interesați pot depune oferte până la data de 03.09.2020. Valoare estimată este de 299.753,33 lei fără TVA.

Conform caietului de sarcini, pentru siguranța cetățenilor care desfășoară activități sportiv – recreative pe terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța se impune realizarea lucrărilor de reparații cât mai urgent, deoarece o parte dintre acestea au fost vandalizate.

Lucrările de reparații nu necesită o tehnologie de execuție deosebită, dar se vor respecta normativele în vigoare, pentru fiecare categorie de lucrări, precum și prevederile referitoare la protecția mediului și a muncii.

Executantul  va trebui sa  dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii precum si faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului de achiziție publică, prin prezentarea certificatului constatator (copie) emis de Registrul Național al Registrului Comerțului sau, pentru persoanele juridice străine, documente echivalente, emise in conformitate cu legislația aplicabilă în țara de rezidență, prin care se dovedește forma de înregistrare ca persoană fizică/juridică.

Ofertanții pot solicita clarificări anterior depunerii ofertelor , până la data de 02.09.2020 pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro. Oferta se va transmite pe adresa de e-mail nicoleta.popa@primaria-constanta.ro

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.