Vali Vijelie, sancţionat de poliţiştii constănţeni pentru un concert în Mamaia Sat

1
5803
Vali Vijelie - Foto: Despinoiu Daniel

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat la data de 28 august a.c., în jurul orei 22.15, cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician. Potrivit informaţiilor noastre este vorba despre Vali Vijelie.

Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulțimea, iar persoanele prezente s-au conformat. Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor.

De asemenea, interpretul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.