Consilierul ALDE Dragoș Bociog îl susține pe liberalul Cristian Radu

0
483
Dragoș Bociog - Foto: Facebook

Consilierul ALDE Dragoș Bociog a anunțat pe pagina sa de socializare că nu va mai candida pentru vreo funcție publică și că îl va susține pe Cristian Radu, actualul primar al Municipiului Mangalia, pentru încă un mandat.

Acesta a precizat că dorește ca orașul Mangalia să se dezvolte cu bani europeni și ca proiectele începute să fie finalizate.

”Suntem în plină campanie electorală și toată lumea vorbește acum despre cine va fi ales primar. După cum știți, eu sunt consilier local ALDE, dar am decis să nu mai candidez pentru vreo funcție publică. Totuși, nu voi renunța niciodată să mă implic și să sprijin dezvoltarea comunității noastre. Mai mult ca oricând, acum stă în puterea noastră să ne decidem singuri viitorul. Este nevoie de noi toți pentru a rămâne o comunitate sigură care se dezvoltă. La alegerile din 27 septembrie, trebuie să alegem tot ce avem mai bun pentru creșterea calității vietii, în orașul nostru. De aceea, eu consider că proiectele începute trebuie finalizate de primarul Radu Cristian și echipa PNL pentru Consiliul Local Mangalia. Eu vreau ca Mangalia să se dezvolte cu bani europeni și aleg să votez administrația Radu Cristian”, a scris Drago; Bociog pe pagina sa de socializare.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.