Prinși conducând fără permis, unii mai erau și beți

0
206
Imagine cu rol ilustrativ

Mai mulți indivizi au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau pe drumurile publice din Lipnița, Agigea, Hârșova, Tariverde și Mangalia, fără a avea permis de conducere. Unii mai erau și beți, pe deasupra. Polițiștii le-au întocmit dosare penale.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Plantelor din Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe aceeași dată, în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un moped pe strada Morii din satul Lipnița, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot pe 8 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din satul Lipnița, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ceva mai târziu, în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cogealac au identificat un bărbat, de 48 ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului din localitatea Tariverde, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat, în aceeași zi, un bărbat, de 47 ani, care a condus un moped pe raza comunei Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate aceste situații, oamenii legii au deschis dosare penale pe numele celor vizați.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.