Consilierul județean Răzvan Filipescu, noul președinte al PRO România Constanța

0
426
Mircea Dobre și Răzvan Filipescu

Răzvan Filipescu devine coordonatorul filialei PRO România Constanța. Acesta susține că proiectele pentru dezvoltarea durabilă a județului pe care partidele le-a propus în campania electorală, rămân valabile și speră că vor fi implementate în viitor.

După demisia lui Mircea Dobre din PRO România, conducerea PRO România Constanța a fost preluată de Răzvan Filipescu, consilier județean, președintele Comisiei de specialitate pentru Agricultură a C.J.C.

„Împreună cu Mircea Dobre și cu toți membrii echipei, am propus un plan de relansare economică a județului Constanța. Am reușit să obținem unele rezultate și în lupta pentru salvarea agricultorilor. Ne vom lupta în continuare pentru constănțeni, pe toate planurile, indiferent dacă vom fi în opoziție sau la putere. Vom duce toate proiectele noastre mai departe, în echipă. Așteptăm să ni se alăture toți constănțenii care cred în programul de dezvoltare pe care noi l-am conceput și l-am propus“, a declarat Răzvan Filipescu, noul coordonator al Filialei PRO România Constanța.

Mircea Dobre susține că a ales ca, de acum înainte, să lupte cu Puterea din poziția de reprezentant al mediului de afaceri, ca președinte al U.G.I.R.

„Am ales să mă retrag în zona luptei cu cei de la putere din poziția de reprezentant al mediului de afaceri, ca președinte al Uniunii Generale a Industriașilor din România, una dintre cele mai vechi confederații patronale din România. Legea dialogului social ne dă dreptul să negociem și să propunem soluții bune pentru economia României, deci pentru oameni, în această perioadă, în care ne îndreptăm spre colaps. Împreună cu Răzvan și cu toți ceilalți membri ai PRO România Constanța, am realizat un plan de dezvoltare durabilă a județului Constanța, pe care vom încerca în continuare să-l implementăm, atunci când contextul ne va fi favorabil. Răzvan Filipescu preia conducerea Filialei PRO România Constanța, ceea ce înseamnă că proiectul nostru merge mai departe, așa cum l-am conceput împreună“, a declarat Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului, fost deputat de Constanța.

V.I.

    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.