VIDEO BUFFALO BAR din Vama Veche este demolat

0
2227

Se apropie minivacanța de 1 Mai și Paște, iar prin stațiuni, mulți agenți economici s-au apucat de curățenie. Pentru unii însă, primăvara începe cu demolări.

La „Buffalo Bar“ din Vama Veche a început demolarea de către angajații Primăriei Limanu. La fața locului sunt și reprezentanți ai Poliției și jandarmeriei.

Eu am un bar în Vama Veche. Ma judec cu autoritățile după o decizie inițială de demolare. Primăria din Limanu a trimis echipele pentru demolare, acum, fără să aștepte o decizie definitiva a instanței în cazul meu. Acum trebuie sa scot lucrurile pentru ceea e urmează“, a precizat administratorul SC LUCASOF SUNRISE SRL, firma care deține Buffalo Bar.

Reprezentanții Primăriei Limanu spun însă că la începutul lunii august 2019, un echipaj al Poliției Locale a constatat că pe strada Ion Creangă există o construcție de lemn, de aproximativ 30 mp, pe domeniul public, fără autorizații valabile. S-a aplicat o sancțiune în valoare de 2.000 de lei și s-a dispus „aducerea terenului la starea inițială“.

Administratorul LUCASOF SUNRISE SRL a atacat amenda în instanță, reușind astfel să își mențină activitatea până la sfârșitul verii 2019, dar și în sezonul estival 2020.

Inițial, Judecătoria Mangalia i-a dat câștig de cauză acestuia, dar în urma apelului Primăriei Limanu, situația s-a schimbat. A fost anulată sancțiunea contravențională, dar a rămas valabilă decizia de a se demola construcția prin decizia civilă 1146/APCA a Tribunalului Constanța din 16 septembrie 2020.

Admite apelul promovat de apelant prin PRIMĂRUL COMUNEI LIMANU – POLIȚIA LOCALĂ A COMUNEI LIMANU (…) în contradictoriu cu intimata SC LUCASOFT SUNRISE SRL (…) îndreptat împotriva sentinței civile nr.118 din 03.02.2020 pronunțată de Judecătoria Mangalia.“

Administratorul LUCASOF SUNRISE SRL a încercat ulterior suspendarea provizorie a executării silite, dar la data de 25.01.2020, Judecătoria Constanța a decis: „respinge cererea de suspendare provizorie a executării silite formulată de contestatoarea LUCASOF SUNRISE SRL (…) ca neîntemeiată. FĂRĂ CALE DE ATAC“.

Reprezentanții Primăriei Limanu au precizat că de evacuare și demolare se ocupă o societate a Consiliului Local Limanu, urmând ca toate bunurile găsite să fie transportate și depozitate pe baza unui proces verbal.

Cătălin Schipor

Propietarul unei terase din Vama Veche

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.